KIKLAB

Scopul nostru
este să realizăm
lucruri extraordinare

Experiență în sectoare comerciale variate

O Bază solidă de clienți loiali

Echipă tânără și motivată

Orice poveste de succes are la bază un vis, o dorință sau o pasiune de la care totul a început.

Povestea Kiklab a luat naștere în anul 2003, când încă liceean fiind am urmat un curs de web design, în cadrul Institutului de Cercetare în Informatică, datorită căruia mi-am descoperit pasiunea pentru web, iar ulterior, curiozitatea și dorința de a pune în practică noile cunoștințe au fost de neoprit.

Era o perioadă în care domeniul web era puțin cunoscut, iar tehnologiile web arătau total diferit. Am înființat CM Design, prima piatră de temelie a Kiklab-ului de astăzi, o agenție prin care, alături de prietenul meu Mihai, ofeream primele servicii de design web, folosindu-ne de tehnologia informației din acea vreme: scriam site-uri de la 0 utilizând html și css; elementele interesante de design le cream în flash, însă Google nu putea indexa conținutul elementelor flash. SEO îl concepeam mult mai simplu atunci: un text plin de cuvinte cheie, multe link-uri către site și puțin keyword stuffing, iar site-ul era în prima pagină.

Am pornit de la o curiozitate, am tratat lucrurile cu mult entuziasm și dăruire și am continuat să fac ceea ce îmi plăcea, punând mult suflet.

În anul 2012, CM Design devenea 100 Production, marcând astfel o perioadă în care am învățat și am evoluat, adunând în jurul nostru, oameni deosebiți și clienți interesanți.

Ne-am mărit echipa și ne-am îmbogățit lista serviciilor cu: servicii de găzduire web, mentenanță și crearea de aplicații complexe, devenind o „agenție full service”, care putea concepe și livra strategii complete, atât pentru marketing online cât și offline.

Astfel, în perioada următoare, 100 Productions oferea clienților săi servicii web complete, de la crearea identității și crearea strategiei de promovare, până la crearea ustensilelor necesare pentru a atinge scopul promovării (website-uri, aplicații mobile, automatizări si conectări între platforme).

Am valorificat cunoștințele acumulate și le-am investit într-o agenție matură și solidă, capabilă să ofere suport clienților noștri, pentru a crește și a reuși pe piața business-ului lor.

Drept urmare, în 2015 am obținut aprecierea și recunoașterea profesionalismului din partea giganților IT: Google, Microsoft și Facebook, iar expansiunea noastră a continuat și în afara granițelor țării.

Odată cu această schimbare, ne-am schimbat și imaginea, devenind KIKLAB: Kick-Ass Web Laboratories.

Deoarece trăim într-o lume a vitezei în care inteligența artificială ocupă un loc important, continuăm să ne dezvoltăm viziunea de a crea un web mai rapid, mai sigur și transparent, pentru noi și pentru copiii noștri.

În prezent, serviciile KIKLAB vă pot oferi garanția unei experiențe de peste 10 ani în domeniul web, acoperind cea mai mare parte a nevoilor unui business în domeniul online.

Cristian Pache
Fondator KIKLAB

Istoria KIKLAB

Filozofia noastră a fost să creăm o legătură de succes cu clienții noștri, nu doar un produs.

Începutul

Înființarea CM Design

Pasiunea, curiozitatea și dorința de aduce calitate în mediul online au pus temeliile poveștii noastre de succes.

2003

București

Rebranding

CM Design devine 100 Production

După aproape un deceniu, ne-am deschis porțile și în partea de vest a Europei, atât pentru clienții locali, cât și pentru românii antreprenori din străinătate.

2012

Londra, UK

Facelift

Nașterea KIKLAB

În urma colaborării cu Google, Microsoft și Facebook, ne-am schimbat imaginea devening KIKLAB: Kik-Ass Web Laboratories.

2015

Birmingham, UK

KIKLAB în prezent

Obiectivul nostru este să evoluăm zilnic și să ne adaptăm schimbărilor din industrie.

Experiență

O bază solidă de clienți care au rămas loiali încă de la început.

Media

Reclame care au rulat la TV și pe YouTube
depășind 1 milion de vizualizări.

Promovare

Campanii de promovare Google Adwords cu ROAS peste 1.800%

Rezultate

Strategii de marketing online care livrează
constant conversii cu o rată de 3-5%

Diversitate

Lucrăm cu toate sectoarele comerciale, adesea cu liderii domeniilor respective.

Cercetare

Folosim cele mai noi tehnologii și limbaje de programare la nivel internațional.

O echipă tânără, motivată și prietenoasă

Alexandra

Eli

Ana

Alex

Dan

Cristian

Raul

Cristi