Cât costă un site web în 2022?

Cuprins

Introducere

Dacă ați solicitat vreodată niște oferte de la companii sau liber profesioniști pentru a vă face un site web, este posibil să fi fost surprins de răspunsul primit.

Nu pentru ca sunt foarte scumpe sau foarte ieftine, ci din cauza diferentei de preturi de la o oferta la alta. De ce asta?

Gândiți-vă la asta ca la cumpărarea unei case. Cât costă o casă? Ei bine, asta depinde de mulți factori. Unde se află, cât de mare este, cum sunt calitatea finisajelor etc. Același lucru este valabil și pentru site-uri web, iar în acest articol, voi explica factorii cheie care influențează prețul și cât de mult vă puteți aștepta să plătiți.

Înainte de a continua, aș dori să subliniez că mă voi concentra pe site-urile web care sunt construite în WordPress, deoarece WordPress este recunoscut pe scară largă drept cea mai profesionistă platformă pentru crearea de site-uri web. Puteți face site-uri web mai ieftine folosind platforme precum Wix sau Squarespace, dar acestea nu oferă același nivel de funcționalitate, personalizare sau asistență continuă.

Cum afectează funcționalitatea costul unui site web?

Un site web static care trebuie doar să afișeze informații de bază nu este același cu un site web care include diferite tipuri de conținut sau are funcționalități mai complexe, cum ar fi procesarea plăților.

Tipurile de funcționalități includ:

 • Comerț electronic și gateway-uri de plată
 • Integrare cu alte aplicații, cum ar fi formularele de abonare pentru marketing prin e-mail
 • Înregistrarea utilizatorilor și accesul la conținut restricționat
 • Limbi multiple

Cum afectează personalizarea costul unui site web?

Există 3 tipuri principale de site-uri web, în funcție de nivelul de personalizare pe care doriți să-l obțineți:

 1. Șablon de proiectare

Aceasta constă în implementarea unui șablon prestabilit și adaptarea acestuia la conținutul dvs. și la identitatea dvs. corporativă. Acest lucru vă permite să creați rapid un site web, dar are și multe limitări în ceea ce privește designul și, de obicei, nu arată la fel de bine ca modelele personalizate. O altă problemă este că site-ul dvs. poate arăta asemănător cu multe altele, deoarece este posibil ca alte persoane să folosească același șablon.

 1. Proiectarea cadrului

Un cadru de design permite dezvoltatorului să creeze un site web dintr-o structură predefinită foarte simplă și foarte simplă. Dezvoltatorul poate crea site-uri web cu design personalizat fără a fi nevoie să construiască site-ul de la zero (din punct de vedere al codului) și, prin urmare, accelerează procesul.

 1. Design personalizat

Aceasta constă în crearea unui șablon WordPress complet de la zero și este cea mai scumpă opțiune. Nu doar pentru că necesită mai mult timp, ci pentru că necesită implicarea a cel puțin un dezvoltator web și un designer.

Cum afectează dimensiunea unui site web costul?

Cantitatea de pagini web din site-ul dvs. va avea o mare diferență de preț. Un site cu o singură pagină va fi mult mai ieftin decât unul care conține 20-30 de pagini unice.

Cum afectează designul costul unui site web?

Aceasta include, evident, estetica site-ului web, dar și aspectul general și structura care influențează experiența utilizatorului. Cu cât plătiți mai mult, cu atât va arăta mai bine (în general).

Ce alți factori afectează costul unui site web?

Există câteva servicii care de obicei nu sunt incluse în preț:

 • Design logo/identitate corporativă
 • Consultanta SEO
 • Copywriting
 • Instruire WordPress
 • Strategie digitală
 • Întreținere web

La ce ar trebui să mă aștept să plătesc pentru un site web în 2021?

Ok, hai să vorbim despre cifre. Cât costă de fapt un site web realizat în WordPress?

Ne mândrim că suntem complet transparenți la KIKLAB, așa că iată prețurile pe care le percepem și ce primești pentru banii tăi.

Care este prețul unui site web de bază la KIKLAB?

Pachetul nostru de bază include până la 3 pagini care sunt realizate dintr-un șablon personalizat și vine cu găzduire securizată. Acesta este perfect pentru persoanele care abia își încep afacerea care doresc un site web profesional la un preț accesibil. La Kiklab percepem doar 250 GBP, ceea ce reprezintă o valoare excepțională pentru bani.

Care este prețul unui site web standard la KIKLAB?

Dacă sunteți în căutarea unui site web cu mai multe funcționalități și mai multe pagini, atunci pagina noastră standard este cea potrivită pentru dvs. Aceasta include un design profesional, până la 15 pagini web și, de asemenea, copywriting. Toate pentru doar 700 GBP, acesta este pachetul nostru de site-uri cel mai bine vândut!

Care este prețul unui site web premium la KIKLAB?

Acest lucru vă va oferi site-ul web suprem cu un design complet personalizat, până la 45 de pagini de conținut, copywriting și funcționalități avansate precum comerțul electronic. Când ești cu adevărat angajat în afacerea ta și vrei să o duci la următorul nivel, merită să investești. La urma urmei, aceasta este vitrina dumneavoastră către lume. La multe agenții, acest lucru ar costa câteva mii de lire sterline, dar la KIKLAB putem oferi toate acestea pentru doar 2.000 de lire sterline.

Cât costă suportul continuu al site-ului la KIKLAB?

Odată ce site-ul dvs. este live, procesul nu se oprește aici, deoarece există și alte lucruri de luat în considerare, cum ar fi întreținerea, optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) și găzduirea. La KIKLAB vă putem ajuta cu toate aceste lucruri, iar găzduirea securizată este inclusă în toate pachetele noastre de site web ca standard.

Concluzie

În rezumat, există multe lucruri care afectează costul unui site web, inclusiv funcționalitatea, personalizarea, dimensiunea și designul. La KIKLAB avem diferite pachete pentru a satisface cerințele pentru toată lumea, indiferent dacă sunteți în căutarea ceva de bază sau mai avansat. Dacă doriți mai multe informații, aruncați o privire pe site-ul nostru sau nu ezitați să ne contactați!

Get started NOW!

Contact us today to find out how we can help you.

Serviciile noastre

Social Media

Fă-ți vocea auzită în mediul online!

Online Marketing

Zilnic, clienții tăi sunt online și te caută. Fii pregătit să îi întâmpini!

Branding & Design

Imaginea business-ului tău e importantă atât pentru clienții cât și pentru business-ul tău. Noi îi dăm viață!

Web Design & Software

Ultimele tehnologii, cele mai noi limbaje de programare, securitate maximă și o experiență unică pentru clienții tăi.