Proiect: Human Fitness

Cuprins

Prezentare generală

Cristi Strava lucrează ca expert în fitness și antrenor personal în toată lumea de mai bine de un deceniu. În acel timp, a construit o afacere de mare succes în România, care a inclus mai multe apariții TV și a lucrat cu Arsenal Football Club. Acum Cristi vrea să replice acest succes cu un program de fitness online care se adresează pieței nord-americane.

Cristi ne-a cerut să creăm un site web care să fie principala platformă de vânzări pentru noua sa afacere numită Human Fitness și să includă o zonă pentru membri cu abonament plătit, care este capabilă să găzduiască o bibliotecă mare de videoclipuri de fitness.

Abordare

Fiind destinat clienților din SUA, știam că site-ul trebuie să fie modern, îndrăzneț și ușor de înscris pentru clienții potențiali. Acest lucru a fost realizat prin utilizarea paletei de culori izbitoare de roșu, alb și albastru, împreună cu fotografii atrăgătoare și linii curate. Am inclus, de asemenea, o structură de preț foarte clară și o animație simplă atunci când derulați sau treceți cu mouse-ul pentru a scoate cu adevărat elementele importante în evidență.

Era important ca viteza și performanța site-ului web să nu fie afectate de găzduirea a peste 200 de videoclipuri și să protejăm videoclipurile împotriva pirateriei. Am făcut acest lucru integrând platforma cu Vimeo, care are capabilități excelente de găzduire video și măsuri de securitate încorporate pentru a opri descărcarea neautorizată a videoclipurilor.

În cele din urmă, am adăugat și o funcție Single Sign On (SSO) pentru programul de instruire, pentru ca clienții să poată accesa rapid și ușor videoclipurile și alte informații.

Concluzie

Am livrat cu succes un site web cu aspect fantastic pentru Human Fitness, care a îndeplinit cerințele care ne-au fost date la începutul proiectului. Este ușor de navigat cu un design modern și captivant din punct de vedere vizual, care va atrage demografiile vizate.

Site-ul (inclusiv zona membrilor) este acum pe deplin operațional, cu peste 200 de videoclipuri disponibile abonaților plătitori și am reușit să menținem performanța site-ului prin colaborarea cu platforma de găzduire video Vimeo.

În continuare, lucrăm îndeaproape cu Human Fitness pentru a le oferi servicii de marketing digital, inclusiv google adwords, publicitate pe rețelele sociale și buletine informative prin e-mail.

Suntem încântați să vedem cum crește brandul Human Fitness în viitor și suntem mândri că facem parte din povestea lor.

0 +
Videoclipuri încărcate
0
Abonați în prima lună
0 £
Venituri din vânzări

ÎNCEPE CU KIKLAB!

Contactează-ne acum pentru a afla cum te putem ajuta.

Serviciile noastre

Social Media
Fă-ți vocea auzită în mediul online!
Online Marketing
Zilnic, clienții tăi sunt online și te caută. Fii pregătit să îi întâmpini!
Branding & Design
Imaginea business-ului tău e importantă atât pentru clienții cât și pentru business-ul tău. Noi îi dăm viață!
Web Design & Software
Ultimele tehnologii, cele mai noi limbaje de programare, securitate maximă și o experiență unică pentru clienții tăi.