Proiect: Medical Vision Grup

Cuprins

Prezentare generală

Colaborarea cu firma MVO (Medical Vision Optix) s-a structurat pe parcursul anului 2022, având ca obiectiv finalizarea a patru proiecte importante. Clientul a solicitat conceperea a două site-uri de prezentare noi, pentru o Spălătorie Auto (https://spalatorie-mvo.ro) și un Service Auto (https://service-mvo.ro/). În același timp am preluat și alte două site-uri existente pentru a le oferi un nou design: Transport MVO (http://transport-mvo.ro/) și Medical Vision Optix Grup (https://medicalvision.ro/). 

Proiectele au fost o provocare captivantă pe toate planurile, datorită structurii diferite și a domeniilor de activitate atât de diversificate. Datorită unei colaborări fructuoase și a modului ușor de a comunica cu clientul, ne-au fost oferite informații utile, i-am înțeles viziunea și ne-am concentrat perfect pe imaginea vizuală a fiecărei afaceri.

Istoria site-ului

Medical Vision este un website de prezentare, care are ca scop oferirea unor  produse și servicii medicale de calitate la cele mai bune prețuri. Drept distribuitor autorizat de cristaline artificiale, substanțe vâscoelastice, instrumentar și consumabile chirurgicale, Medical Vision se raportează la un public țintă specific, medical. Acesta își propune să ofere potențialilor parteneri achiziționarea  de produse de calitate, la cele mai bune prețuri.

 

Web Design & Software

Structură practică:

Site-ul inițial a fost structurat pe ideea a cinci pagini, cu următoarele butoane de clasare: Acasă, Produse,  Parteneri, Certificate și Contact. Noua structură a website-ului a fost gândită de echipa Kiklab, pe un concept elegant, utilitate practică și design atractiv.

Pagina Acasă site vechi

Secțiunea Acasă site nou

Actualul site oferă toate informațiile de prezentare perfect încadrate într-o singură pagină. Aceasta are următoarea structură: Prezentare – Despre noi – Videoclipuri – Cristaline artificiale – Substanțe Vâscoelastice – Contact.

Meniu interactiv:

Meniul paginii l-am gândit să fie interactiv, oferind utilizatorului posibilitatea să se deplaseze pe pagină mult mai rapid, selectând link-urile ce îl conduc spre secțiunile aferente.

Prezentare atractivă:

Modul de prezentare a produselor a fost gândit cât mai profesional, atractiv, cu ajutorul efectelor de trecere cu mouse-ul. În funcție de categoriile de produse, acestea au fost împărțite folosindu-se tab-urile pentru afișarea fiecărei categorii în parte. În același timp, imaginile produselor au fost înlocuite cu unele noi, care au un aspect mai modern și mai atractiv.

Prezentare site vechi

Prezentare site nou

Fluidizarea informațiilor prin pop-up:

O pagină aglomerată poate cauza multe dificultăți de accesare a informațiilor și rapiditatea accesării acestora poate fi afectată. Din acest motiv, ne-am propus ca detaliile fiecărui produs în parte să fie vizualizate apăsând pe butonul ,,Vezi mai multe detalii”, unde va apărea un pop-up cu toate informațiile necesare ale acelui produs.

Pagina produse site vechi

Secțiunea Produse site nou

Date de contact cu efecte de mișcare

Prezentarea detaliilor de contact au fost create pentru a se afișa printr-un design echilibrat cu nuanța logo-ului, existând și efecte de mișcare atunci când se dă scroll pe pagină. În final, subsolul paginii a fost organizat prin acuratețe și eleganță. Acesta cuprinde logo-ul cu o descriere succintă a companiei, secțiunile site-ului și disponibilitate compania pentru contact și livrare.

Pagina Contact site vechi

Secțiunea Contact site nou

Întreținerea periodică a site-ului

Noul design al website-ului ajută și îmbunătățește mult imaginea, iar întreținerea periodică a acestuia este la fel de importantă. Chiar dacă se mai aduc mici actualizări de conținut sau update ale modulelor, un site actualizat cu informații corecte va genera mereu cele mai bune rezultate.

Concluzii

În urma modificării structurii și a design-ului, nivelul de îmbunătățire a site-ului a crescut considerabil. Site-ul a devenit mai ușor de vizualizat, perfect eficientizat pentru oferirea unor informații clare și concise, în scopul de a ajunge corect la potențialii colaboratori. 

Prezentarea informațiilor a devenit mai atractivă, iar noul design cu imagini moderne oferă un vizual de impact.

Satisfacția muncii echipei Kiklab a fost imensă atunci când am primit un feedback pozitiv, de apreciere din partea clientului .

ÎNCEPE CU KIKLAB!

Contactează-ne acum pentru a afla cum te putem ajuta.

Serviciile noastre

Social Media
Fă-ți vocea auzită în mediul online!
Online Marketing
Zilnic, clienții tăi sunt online și te caută. Fii pregătit să îi întâmpini!
Branding & Design
Imaginea business-ului tău e importantă atât pentru clienții cât și pentru business-ul tău. Noi îi dăm viață!
Web Design & Software
Ultimele tehnologii, cele mai noi limbaje de programare, securitate maximă și o experiență unică pentru clienții tăi.