Proiect: Transport MVO

Cuprins

Proiectul Medical Vision Grup a reprezentat o provocare importantă pentru noi, fiind structurat pe mai multe planuri, ce au cuprins finalizarea a patru site-uri de prezentare.

Transport MVO reprezintă unul dintre site-urile de prezentare, ce are domeniul de activitate axat pe transportul internațional (http://transport-mvo.ro/). Profesionalismul și dorința de a sublinia calitatea serviciilor oferite au dus la nevoia îmbunătățirii site-ului cu o structură nouă, un design mai optim și mai eficient.  

Prezentare generală

Site-ul de prezentare Transport MVO oferă servicii de transport la nivel internațional, ce acoperă majoritatea țărilor europene. Importanța îmbunătățirii design-ului acestui site a devenit primordial, din cauza importanței acestui domeniu de activitate. Întreaga noastră concentrare s-a axat pe funcționalitate, design atractiv și furnizarea unor informații utile și rapide, la îndemâna oricărei persoane.

Nevoia clientului nostru a fost pe primul plan, iar odată ce am înțeles importanța domeniului de activitate și dorința acestuia de a atrage clienți noi prin informații corecte, am reușit să ne facem un plan de bătaie pentru restructurarea site-ului. Ne-am concentrat pe finalizarea unui site organizat, cu un design atractiv și ușor de navigat.

Web Design & Software

Bara de meniu și structura eficientă. Site-ul a fost realizat în limba engleză, iar bara de meniu s-a structurat pe baza celor mai importante informații, pentru ca pagina să poată fi accesată rapid și eficient. Bara de meniu a fost structurată prin următoarele butoane: About Us (setată ca pagină principală), Vision, Services, Destinations, Contact.

Meniul de navigare site vechi

Meniul de navigare site nou

Structura site-ului inițial nu avea bine definită organizarea informațiilor, iar din acest motiv am inițiat o structură bine implementată în cadrul noului site. Ne-am concentrat pe stilizarea site-ului, pe o nouă aranjare a informațiilor, pentru a le găsi ușor, într-un mod interactiv. Ne-am axat pe viziunea aranjării informațiilor într-un mod creativ, cu scopul de a le pune în valoare și de a crea un design modern și elegant.

Meniul de navigare creativ. Fundalul meniului de navigare s-a ales pe seama culorii logo-ului, cu un efect suplimentar de blocare a acestuia, chiar și atunci când clienții urmăresc informațiile din josul paginii. Prin această modalitate, informațiile principale sunt mai ușor de accesat. Simplu și eficient, meniul de navigare nu a fost aglomerat inutil, ci a pus accent pe informațiile de bază..

Subsolul paginii – prezentare simplă și elegantă. Pentru o prezentare eficientă, subsolul paginii acestui site a fost gândit în mod simplist, dar elegant, prezentând succint părțile site-ului. Lângă logo găsești informațiile de contact a firmei de transport MVO, un call to action pentru toți cei care vor să contacteze firma. În același timp se găsesc aici și documente Pdf care certifică legalitatea prestării serviciilor de transport, pentru a oferi credibilitate și autenticitate. 

Subsolul site-ului vechi

Subsolul site-ului nou

Prima pagina – prezentare dinamică. Pagina principală cuprinde secțiunea “About Us”, care prezintă istoria firmei și informațiile necesare pentru viitorii colaboratori. Pentru a crea mai multă interacțiune și a atrage colaboratorii prin punctele forte ale companiei, am inițiat aici o secțiune “Work with us”, cu intenția evidențierii calităților principale ale companiei definite prin seriozitate, calitate, resurse și experiență.

Pe lângă informațiile de bază am adăugat  și un “Count Up Timer”, pentru a oferi o prezentare dinamică a anilor de experiență ai companiei, al numărului de mașini posedate de Transport MVO și o serie de clienți mulțumiți de serviciile oferite. Pe lângă aceasta, a fost adăugată o secțiune de recenzii, care să confirme informațiile prezentate până acum. 

Secțiune mărturii site vechi

Secțiune mărturii site nou

Informațiile sunt prezentate cât mai concis, pagina a fost structurată ordonat pentru acuratețea informațiilor, dar eficient și interactiv, definite pe două coloane: pe de-o parte prezentarea sediului firmei, iar pe de altă parte informațiile aferente. 

Datorită unei colaborări eficiente cu clientul nostru și primirea tuturor informațiilor necesare în timp util am reușit sa ne structurăm un plan rapid, pentru a finaliza proiectul într-un timp util.

Secțiune prezentare site vechi

Secțiune prezentare site nou (1)

Secțiune prezentare site nou (2)

Prezentarea serviciilor – prin text și imagini. Comparativ cu site-ul anterior, ne-am propus să aducem un plus de valoare prezentării informațiilor, prin evidențierea mașinilor de firmă a companiei de transport. Pentru o notă de autenticitate și veridicitate, am surprins calitatea  imaginilor cu autovehiculele MVO și le-am încadrat în pagina de prezentare. Pentru un impact vizual de efect, textul cu imaginea completează perfect sursa informațiilor și le oferă o structură mai eficientă. 

Prezentare serviciilor site vechi

Prezentare serviciilor site nou

Harta interactivă. Am considerat potrivit să lansăm pe site o hartă interactivă, ce pune perfect în valoare rutele parcurse de mașinile de transport MVO, aria acoperită în funcție de solicitările aferente. Astfel, în cadrul hărții, fiecare stat este reprezentat de o culoare diferită în funcție de frecvența plecării spre acea destinație. Pentru a crește nivelul dinamic al hărții, am instalat funcționalitatea cu efect de schimbare a culorii, la trecerea mouse-ului și apariția unui câmp suplimentar lângă mouse, unde apar informații precum numele acelui stat și frecvența vehiculelor care merg spre acea destinație.

Hartă interactivă site nou

Pagină de contact organizată uniform. Pentru a avea o structură uniformă și frumos organizată, pagina de contact a fost regândită diferit pe noul site. Toate detaliile de contact ale departamentelor companiei au fost așezate uniform.

Pagina Contact site vechi

Pagina Contact site nou

Formularul de contact și harta au fost de asemenea create pentru a facilita interacțiunea cu clienții, care și-ar dori să ia legătura cu firma MVO. Toate elementele prezentate într-un mod organizat, elegant și pe o linie de nuanțare a informațiilor ajută site-ul să fie mai ușor de vizualizat. 

Întreținerea periodică a site-ului

Noul design al website-ului îmbunătățește mult imaginea, iar întreținerea periodică a acestuia este la fel de importantă. Chiar dacă se mai aduc mici actualizări de conținut sau update ale modulelor, un site actualizat cu informații corecte va genera mereu cele mai bune rezultate.

Concluzie

Finalizarea noului design al site-ului de Transport MVO a fost un succes. Informațiile sunt prezentate clar, organizat, precis și curat. Design-ul este structurat pentru eficientizarea informațiilor, atragerea de noi clienți printr-o nouă structură eficientă, interactivă și plăcută vizual. Noul site este modernizat cu noi funcționalități, este mai precis și ajută colaboratorii să descopere ușor orice informație. Noile tehnici implementate au fost gândite cu pasiune, mult drag pentru reactualizare și modernizare, menite să ajute afacerea clientului. 

De multe ori nu ne dăm seama ce impact poate avea un site în dezvoltarea afacerii noastre, dar după ce inițiem schimbări, ne dăm seama cât de mult poate pune în valoare un site bine structurat.

Cele mai depline realizări vin odată cu satisfacția clientului, iar mulțumirea lui spune totul despre munca noastră.  

ÎNCEPE CU KIKLAB!

Contactează-ne acum pentru a afla cum te putem ajuta.

Serviciile noastre

Social Media
Fă-ți vocea auzită în mediul online!
Online Marketing
Zilnic, clienții tăi sunt online și te caută. Fii pregătit să îi întâmpini!
Branding & Design
Imaginea business-ului tău e importantă atât pentru clienții cât și pentru business-ul tău. Noi îi dăm viață!
Web Design & Software
Ultimele tehnologii, cele mai noi limbaje de programare, securitate maximă și o experiență unică pentru clienții tăi.