Proiect: Eadlin

Cuprins

Prezentare generală

Eadlin este un salon de înfrumusețare exclusivist din Londra, specializat în păr, machiaj și diverse tratamente corporale. După ce au trecut printr-o schimbare de proprietar și de nume (de la Christines la Eadlin), noii directori au decis că vor să-și reîmprospăteze brandul și să se asigure că oferă imaginea potrivită clienților lor bogați.

Am vizitat inițial Eadlin la sediul lor din Londra pentru a le identifica cerințele și a conveni asupra pachetului potrivit de servicii. Eadlin a decis că un pachet complet de rebranding ar fi cea mai bună opțiune pentru a le oferi un aspect proaspăt și modern, care include următoarele:

  • Design logo
  • Tipografie
  • Paleta de culori
  • Proiectare de site-uri
  • Carti de vizita

În timpul consultării noastre de design, primul lucru pe care l-am făcut a fost să stabilim publicul țintă care este esențial pentru orice exercițiu de branding. Clientela care vizitează Eadlin tind să fie femei bogate care locuiesc în zona locală Fulham, așa că caracteristicile cheie ale designului trebuiau să fie elegante, sofisticate și feminine.

Abordare

Am sugerat schimbarea site-ului de la o temă întunecată la o temă deschisă, deoarece, din experiența și cercetările noastre, site-urile web de culoare deschisă sunt mult mai atrăgătoare și mai captivante. Apoi am reîmprospătat complet site-ul, folosind o schemă de culori roz pastel evidențiată cu accente aurii și tipografie neagră curată, care a fost susținută de o varietate de fotografii profesionale de înaltă rezoluție. De asemenea, am acordat o atenție deosebită butoanelor aurii din noul design care au fost creați folosind un efect de gradient pentru a da aspectul metalic.

Proiectarea logo-ului a fost un alt element important al rebrandingului. Logo-ul original a fost puțin învechit, aglomerat și greu de citit, așa că am convenit asupra unui design mai modern, îndrăzneț, curat și simplu.

Procesul de dezvoltare a unui nou logo necesită timp și, de obicei, vom crea multe prototipuri diferite înainte de finalizarea designului. Imaginile de mai jos demonstrează procesul creativ prin care am trecut pentru Eadlin și, deși logo-ul finit este un design simplu, arată cantitatea de gândire și efort care este necesară. Marea majoritate a celor mai mari și cunoscute logo-uri folosesc modele simple și din motive întemeiate; pentru că sunt ușor de recunoscut și reținut.

O nouă caracteristică pe care am creat-o pentru site-ul web a fost un magazin online. Oferim întotdeauna cea mai bună securitate pentru toate site-urile noastre în mod standard, folosind protocoalele HTTPS și SSL pentru a menține clienții noștri și clienții lor 100% în siguranță (căutați lacătul de lângă adresa URL a site-ului).

Acest lucru este deosebit de important pentru site-urile web care conțin funcționalitate de cumpărături și, prin urmare, oferim și certificate de securitate digitală pentru toate site-urile de comerț electronic în mod standard.

La crearea magazinului online pentru Eadlin, scopul principal a fost să fie foarte simplu și ușor de utilizat pentru clienți, făcându-l să pară complet integrat în designul general al site-ului web.

Magazinul online a fost integrat perfect pe site, făcându-l o experiență de cumpărături fără efort pentru clienții lor și aducând mai multe oportunități de vânzare pentru afacere.

Concluzie

Ni s-a cerut să efectuăm un exercițiu complet de rebranding pentru Eadlin, după schimbarea proprietății și a numelui companiei. Aceasta a inclus logo-ul lor, paleta de culori, tipografia și o reproiectare completă a site-ului lor, inclusiv o nouă facilitate de magazin online.

Noul brand și site-ul web au transformat într-adevăr aspectul și senzația întregii afaceri pentru a-i oferi un aspect modern, ușor și proaspăt, care este mai congruent cu valorile companiei lor.

Am primit feedback foarte pozitiv de la noii directori de la Eadlin, care sunt încântați de rezultatul final și vom continua să lucrăm cu ei în viitor pentru a oferi suport continuu pentru site-ul web, inclusiv găzduirea, monitorizarea traficului și efectuarea oricăror actualizări după cum este necesar. De asemenea, Eadlin ne-a cerut să le ajutăm cu strategia lor de marketing digital pentru a-și crește programările la salon și vânzările de produse.

Dacă îți dorești un brand sau un site web pentru afacerea ta, dar nu știi de unde să începi, contactează-te pentru a vedea cum te putem ajuta.

Rezultate

0 %
Creșterea rezervărilor
0 +
Vizitatori unici pe lună
0 +
Vânzări de produse pe lună

ÎNCEPE CU KIKLAB!

Contactează-ne acum pentru a afla cum te putem ajuta.

Serviciile noastre

Social Media
Fă-ți vocea auzită în mediul online!
Online Marketing
Zilnic, clienții tăi sunt online și te caută. Fii pregătit să îi întâmpini!
Branding & Design
Imaginea business-ului tău e importantă atât pentru clienții cât și pentru business-ul tău. Noi îi dăm viață!
Web Design & Software
Ultimele tehnologii, cele mai noi limbaje de programare, securitate maximă și o experiență unică pentru clienții tăi.