Proiect: Equilibrium Security

Cuprins

Prezentare generală

Equilibrium Security a fost stabilit de aproape un deceniu. Aceștia oferă consultanță, proiectare și implementare de servicii de securitate cibernetică companiilor din toată Marea Britanie.

Când directorul Equilibrium Security a venit la noi, aveau deja un brand și un site web, dar site-ul era învechit și foarte lent, ceea ce le afecta capacitatea de a atrage noi clienți. Ne-au cerut să renovăm designul site-ului web pentru a-i oferi un aspect nou și proaspăt și pentru a îmbunătăți viteza, astfel încât să se încarce mult mai repede.

Abordare

Timpul necesar pentru ca un site să se încarce este crucial pentru menținerea clienților implicați. Potrivit unui sondaj realizat de Pingdom, 38% dintre vizitatori vor părăsi un site care durează mai mult de 5 secunde pentru a se încărca. Deci, pentru companiile care au site-uri web cu încărcare lentă, acest lucru poate avea un impact mare asupra vânzărilor. În plus, știați că Google colectează de fapt date privind performanța vitezei ca parte a algoritmului său de clasare a site-urilor web? Așadar, dacă aveți un site web lent, vă va lăsa mai jos în ordinea generală a căutărilor Google.

Am efectuat inițial o analiză a site-ului web Equilibrium Security pentru a înțelege problemele de performanță și am descoperit că acesta a fost construit folosind o platformă învechită care nu mai era potrivită pentru site-urile web moderne. Am transferat conținutul pe o platformă nou-nouță care este optimizată pentru performanță și am comprimat și imaginile pentru a le reduce dimensiunea. Împreună, aceasta a crescut timpul de încărcare de la 1,32 secunde la 0,18 secunde.

În timpul procesului de transfer al conținutului pe noua platformă, am reproiectat aspectul, am adăugat pictograme colorate și am actualizat schema de culori. Am păstrat culorile originale de negru și auriu pentru a se potrivi cu marca generală, dar am adăugat albastru deschis ca culoare caracteristică pentru a semnifica încredere și fiabilitate. Cantitatea de aur a fost redusă și folosită ca accent pentru evidențierea anumitor elemente precum butoanele și hyperlinkurile. De asemenea, am adăugat o nouă funcționalitate, inclusiv o facilitate de chat instant și un flux de știri pe rețelele sociale. Acest lucru a creat un site mult mai captivant din punct de vedere vizual, care încurajează vizitatorii să rămână mai mult timp și să exploreze diferite pagini.

Ultimul aspect de abordat a fost structura site-ului. Site-ul web conține o mulțime de pagini din cauza varietății de servicii pe care Equilibrium Security le oferă, dar acest lucru a făcut confuză pentru clienți, așa că am implementat o nouă structură și un sistem de meniu care l-au făcut mult mai simplu și ușor de navigat.

Concluzie

Site-urile web de încărcare lentă sunt o problemă comună și ceva cu care ni se cere adesea ajutor. Reconstruind site-ul web Equilibrium Security folosind cea mai recentă platformă și optimizând dimensiunea fiecărei pagini individuale, am reușit să transformăm performanța site-ului. Am actualizat, de asemenea, aspectul site-ului web pentru a-l face mai modern, captivant și mai ușor de navigat. Acest lucru a fost realizat prin actualizarea schemei de culori, modificarea structurii și adăugarea de noi funcții interactive.

Equilibrium Security a fost foarte mulțumit de noul lor site web, care arată mai profesionist, are performanțe mai bune și a îmbunătățit și SEO.

ÎNCEPE CU KIKLAB!

Contactează-ne acum pentru a afla cum te putem ajuta.

Serviciile noastre

Social Media
Fă-ți vocea auzită în mediul online!
Online Marketing
Zilnic, clienții tăi sunt online și te caută. Fii pregătit să îi întâmpini!
Branding & Design
Imaginea business-ului tău e importantă atât pentru clienții cât și pentru business-ul tău. Noi îi dăm viață!
Web Design & Software
Ultimele tehnologii, cele mai noi limbaje de programare, securitate maximă și o experiență unică pentru clienții tăi.