Proiect: Mixologist World

Cuprins

Prezentare generală

Mixologist World vinde o serie de decantoare de vin și seturi de cocktail diferite, toate produse pe care le-au proiectat și creat ei înșiși.

Ne-au cerut să creăm un site web modern și profesionist, care să atragă iubitorii de vin și cocktailuri cărora le place să găzduiască petreceri și sărbători acasă. Scopul principal al site-ului este de a face publicitate și de a vinde produsele lor către clienții din America de Nord.

Abordare

Brandul Mixologist World se referă la eleganță, distracție și cea mai bună calitate; deci acestea sunt caracteristicile pe care le-am încorporat în centrul designului site-ului web. Aspectul general este foarte modern și curat, cu o pagină de destinație uimitoare și o paletă de culori care se potrivește cu logo-ul existent. Site-ul web încorporează, de asemenea, un amestec de produse și fotografii de stoc, care este ispititor și vinde un stil de viață din care clienții doresc să facă parte.

Clientul a dorit inițial un fundal întunecat pentru site, dar asta ar fi făcut foarte dificil pentru clienți să vizualizeze produsele, așa că am sugerat să folosiți o schemă de culori gri deschis și alb, care creează mult mai mult contrast și ajută produsele să iasă cu adevărat în evidență.

Deși doreau ca noul site să-și facă publicitate produselor, Mixologist World vindea deja prin Amazon și, prin urmare, am sugerat să nu adăugați un magazin de comerț electronic pe site pentru a le scuti de costuri și logistică inutile. În schimb, am creat link-uri de pe site-ul lor către magazinul Amazon pe care îl au deja.

Am adăugat și o funcție de colectare a e-mailurilor pe pagina de pornire, care este utilă pentru campaniile de marketing prin e-mail și o facilitate de chat care facilitează clienților să pună orice întrebări pe care le-ar putea avea.

Elementele finale ale construcției site-ului au fost să includă pagini suplimentare pentru rețete de cocktail și un blog. Aceste pagini sunt grozave pentru a implica clienții atunci când navighează pe site și sunt, de asemenea, foarte importante în scopuri de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO).

Concluzie

Site-ul web Mixologist World a intrat în funcțiune în iulie 2020 și am primit feedback fantastic de la client. Cerințele care ni s-au dat la începutul proiectului au fost să creăm un site web cu aspect frumos, care să se potrivească cu marca lor și să-și prezinte produsele noilor clienți. Am realizat acest lucru folosind un design foarte modern, curat și izbitor, care completează decantoarele de vin și aparatele de cocktail elegante. Simplitatea a fost un alt element cheie care a stat la baza designului pentru a se asigura că este ușor pentru client să cumpere produse. Butoanele viu colorate „cumpără acum” și linkurile către Amazon fac procesul de cumpărare fără efort pentru client și reduc logistica de expediere și pentru clientul nostru!

În general, suntem foarte mulțumiți de site-ul creat. Este un amestec perfect de simplitate, stil și funcționalitate.

Rezultate

0 +
Click-uri către Amazon.com
0 +
Vizitatori unici pe lună
0 +
Vânzări pe lună

ÎNCEPE CU KIKLAB!

Contactează-ne acum pentru a afla cum te putem ajuta.

Serviciile noastre

Social Media
Fă-ți vocea auzită în mediul online!
Online Marketing
Zilnic, clienții tăi sunt online și te caută. Fii pregătit să îi întâmpini!
Branding & Design
Imaginea business-ului tău e importantă atât pentru clienții cât și pentru business-ul tău. Noi îi dăm viață!
Web Design & Software
Ultimele tehnologii, cele mai noi limbaje de programare, securitate maximă și o experiență unică pentru clienții tăi.